Korisnički centar Novosadske toplane od ponedeljka radi od 7 do 20 časova

Prostorije Korisničkog centra Novosadske toplane, u Ulici Vladimira Nikolića broj 1, od ponedeljka, 7. septembra 2020. godine, otvorene su za posete građana radnim danima od 7 do 20 časova i subotom od 7 do 15 časova.

 

Za sve informacije, kao i podnošenje reklamacija na kvalitet isporuke toplotne energije, korisnici se mogu obratiti pozivanjem brojeva 423-712, 420-853 ili 0800-100-021, svakog dana od 6 do 22 časa.

 

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati broj telefona 4881-105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave.

 

Važno je napomenuti i da se u Novosadskoj toplani striktno sprovode sve mere prevencije širenja virusa COVID-19. S tim u vezi, korisnici usluga koji imaju potrebu da posete prostorije Korisničkog centra, to mogu da učine uz obavezno merenje telesne temperature i dezinfekciju ruku na ulazu u prostorije, kao i korišćenje zaštitne maske. Apel svim korisnicima usluga je da, u cilju sprečavanja širenja virusa neposrednim kontaktom, sve što mogu urade putem mejl adrese osj@nstoplana.rs ili telefonskim putem pozivanjem navedenih brojeva svakog dana od 6 do 22 časa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*