Kossev: Na autobuskoj stanici u Kosovskoj Mitrovici uhapšen sa 11 kg marihuane

Izvor: Shutterstock

Dvadesetosmogodišnji Srbin D.B. uhapšen je jutros na autobuskoj stanici u Kosovskoj Mitrovici, nakon što mu je policija u torbama pronašla više od 11 kilograma marihuane, objavio je Kossev.

Jedinica Kosovske policije za istragu narkotika iz regiona sever je jutros oko 08:15, tokom svoje rutinske kontrole na autobuskoj stanici u severnom delu grada, legitimisala D.B. (28) koji je imao dve velike torbe, prenosi Kossev.

Prilikom pretresa, pronađeno je 20 paketa, po 10 u svakoj torbi, sa po oko pola kilograma sumnjive supstance nalik marihuani u svakom od paketića, ukupne težine 11,327 grama.

Informaciju je za KoSSev potvrdio portparol Kosovske policije regiona Sever, poručnik Branislav Radović.

„Kontaktirana je regionalna forenzička jedinica, koja je izašla na lice mesta i prikupila dokazni materijal. Potom je dežurni tužilac za teška krivična dela osumnjičenom licu odredio pritvor od 48 sati. Istraga se, naravno nastavlja,“ kazao je Radović.

D.B. se sada tereti za krivično delo po članu 267 iz Krivičnog zakona Kosova: neovlašćena kupovina, posedovanje i stavljanje u promet i prodaju opojnih psihotropnih i analognih supstanci.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*