Krstić: „Nadrinovinari“ uznemiravaju lekare, redovne konferencije postale parodija

Foto: Printscreen

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić ocenio je da su se redovne konferencije za novinare članova Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa pretvorile u parodiju i uznemiravanje lekara jer im „nadrinovnari“ i „kvazinovinari“ upućuju „politička i parapolitička pitanja“.

Foto: Printscreen
Krstić je, gostujući na televiziji Pink, ocenio da je novinarka Bojana Lekić dala najbolju definiciju kada je napisala da su te konferencije za novinare „dokaz koliko je nisko pala novinarska profesija“
„Drago mi je što su u Vladi otvoreni za svakog slučajnog prolaznika koji dođe da postavlja pitanja“, rekao je Krstić i ocenio da je tu dosta političkih radnika koji se predstavljaju kao novinari, a nemaju sa novinarstvom nikakve veze.
„Pitanja koja se upućuju su uglavnom politička i parapolitička i koristi se svaka prilika da se napravi senzacionalistička vest, pa su jedva dočekali tu vest koju je predsednik Vučić sam objavio“, ocenio je Krstić, aludirajući na informaciju da je Vučićev stariji sin Danilo zaražen korona virusom.
„Ti nadrinovinari koji dolaze iz izmišljenih medija, medija koji su se juče formirali u internet budžacima, tajkunski mediji, čiji su vlasnici tajkuni i političari, a naročito tajkuni, koji su istovremeni i političari. Imate medije koji se finansiraju iz inostranstva, i oni nemaju drugi interes, osim da ocrne Srbiju“, dodao je on.
Autor: FoNet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*