Milan Knežević napadnut na podgoričkom aerodromu

Foto: Youtube Printscreen
PODGORICA: Predsednik Demokratske narodne partije, jedan od lidera Demokratskog fronta i predsednik Odbora za bezbednost i odbranu Milan Knežević napadnut je danas na podgoričkom aerodromu u Golubovcima.

Knežević je u izjavi za podgorički portal Borba potvrdio ovaj incident i rekao da je na putu da slučaj prijavi policiji. Portal piše da su tri osobe vređale Kneževića na nacionalnoj osnovi a nakon toga i fizički nasrnule na njega.

Inače, Kneževiću su na Fejsbuku upućene i pretnje nakon što je savetniku crnogorskog predsednika Milanu Roćenu, biznismenu Ranku Uboviću i bivšem funkcioneru policije Zoranu Lazoviću juče poručio da će nekom, ako mu još jednom pomenu majku, „biti tesno u Podgorici“.

Saopštenje Kneževića je objavljeno na zvaničnoj stranici Demokratskog fronta, a onda su usledili preteći komentari. Neko ko se predstavlja kao Ovrag Caroc je Kneževiću uputio nekoliko pretnji: „Dobro si još živ šta si sve uradio Crnoj Gori i Crnogorcima zarad Beograda i Moskve…E moj Pipune…tuđa slugo“, napisao je ovaj korisnik Fejsbuka.

Sa istog profila je Kneževiću poručeno da je mafijaš, a sa nekih drugih da brani kriminalce i mafijaše. „Da li znaš kako se plaća da izdaš svoju državu… Ali Putin ima za takve koji su tuđe sluge jedan jako efikasan lek. Izdajnik i posrbica ista pašata“, takođe je napisano.

 

IZVOR:DNEVNIK

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*