Ministarstvo pozvalo predstavnike poljoprivrednih udruženja na razgovor

Ministarstvo poljoprivrede pozvalo je predstavnike poljoprivrednih udruženja iz Požarevca, Pančeva i Srbobrana na razgovor sa predstavnicima ministarstva o svim iznetim temama.

„Zaposleni Ministarstva kao i do sada će uvek biti na raspolaganju svim poljoprivrednicima, spremni da odu u bilo koje mesto koje poljoprivrednici predlože, kako bi dalje nastavili da zajedno rešavamo sve probleme u poljoprivredi. Verujemo da je to jedini način da se prevaziđu izazovi sa kojima se svi suočavamo“, rečeno je za Tanjug u Ministarstvu poljoprivrede.

Predstavnici Inicijative za opstanak poljoprivrednika započeli su protestnu vožnju iz Stare Pazove, kako bi pokazali nezadovoljstvo otkupnom cenom suncokteta i cenama goriva za poljoprivrednike.

Poljoprivrednici iz udruženja „Stig“ iz Požarevca blokirali su most na Velikoj Moravi i magistralni pravac koji spaja Požarevac sa autoputem E-75.

Do protesta je došlo i u Novom Sadu gde je desetak traktora blokiralo jednu traku Bulevara Mihajla Pupina, kod zgrade Pokrajinske vlade u centru Novog Sada.

 

 

 

IZVOR:N1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*