Mis Srbije pokazivala dvoglavog orla, pa se pokajala

Valentina Petrović (prva sleva) (Foto Instagram)

Mis Interkontinental Srbije Valentina Petrović zatražila je od organizatora takmičenja koje se održava u Egiptu da se povuče iz daljeg nadmetanja za izbor za najlepšu ženu sveta pošto se na društvenim mrežama pojavila njena fotografija na kojoj pokazuje dvoglavog orla, simbol „velike Albanije”.

Posle poziranja sa srpskom zastavom na aerodromu „Nikola Tesla”, prilikom odlaska na takmičenje pre oko dve sedmice i slikanja u srpskoj narodnoj nošnji pre nekoliko dana, što je bio deo takmičarskog programa, srpska lepotica fotografisala se sa mis Albanije, Crne Gore i tzv. Kosova pokazujući rukama zajedno s njima simbol dvoglavog orla. Ta fotografija s pravom je zapalila društvene mreže, a preko njih ubrzo se našla na brojnim medijskim portalima u našoj zemlji, ali i regionu. Ubrzo je usledilo izvinjenje Valentine Petrović, koja je svoj postupak opisala kao nepromišljeni čin koji se dogodio u naletu euforije povodom žurke, kako je pojasnila. Na svom instagram profilu napisala je i da su joj devojke u brzini namestile kako da stavi ruke, kao i da nije imala lošu nameru.

„Želim da se izvinim svim pripadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, mojoj porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanja u zamku tuđe loše namere. Ja volim i bodrim svoju državu i njene vrednosti. Naša država je jedini simbol koji nosim u srcu. Jednostavno nisam razmišljala kad je došlo do ovog čina”, napisala je srpska mis.

U medijima se juče oglasila i Vesna de Vinča, vlasnica agencije „Mis Ju”, koja godinama organizuje izbore za mis Srbije. I ona je bila neprijatno iznenađena, potvrdila je da će Valentina tražiti da se povuče sa takmičenja, ali i da treba imati razumevanja za njenu nesmotrenost jer je pod velikim pritiskom zbog takmičenja.

 

 

 

IZVOR.POLITIKA

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*