Momak ubio devojku nožem na ulici na Grbavici, uhapšen na Limanu

Фото: Дневник/ С. Шушњевић

Stravično ubistvo desilo se danas oko 16 časova u Ulici Alekse Šantića ispred broja 48. Ubijena je devojka, a tri sata kasnije, policija je uhapsila osumnjičenog za ubistvo, nakon potere na Limanu

Foto: Dnevnik/ S. Šušnjević

Kako se saznaje, nepoznati muškarac na sred ulice, nožem je ubio dvadesetpetogodišnju devojku. Policija je blokirala saobraćaj u ovoj ulici i obavila uviđaj.

Prema prvim informacijama, napadač je nesrećnu devojku nožem izbo po grudima i vratu. Hitna pomoć je brzo stigla i pokušana je reanimacija, ali je devojka preminula na putu do Urgentnog centra. Kako se saznaje, napadač je njen bivši momak.

Policija se dala u potragu za napadačem koji je sa mesta ubistva pobegao automobilom. I devojka i osumnjičleni su državljani Crne Gore, tačnije iz Herceg Novog, a ubistvo se dogodilo ispred zgrade u kojoj je živela.

Foto: Dnevnik/ S. Šušnjević

Tri sata kasnije, tačnije oko 19 časova, nakon potrage, a potom i potere, policija je uhapsila osumnjičenog na Limanu u Ulici narodnog fronta. Tokom potere jedan policijski automobil je oštećen, dok je jedan policajac lakše povređen.

Prema prvim informacijama, ubijena devojka je Dušanka J. iz Herceg Novog, a uhapšen je Dejan D. njen sugrađanin.

Na licu mesta vidljivi su tragovi krvi i razbacane stvari.

IZVOR:DNEVNIK

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*