Na preporuku predsednika Srbije Željko Mitrović ukida rijaliti „Zadruga”

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović objavio je sinoć da će ukinuti rijaliti program „Zadruga”. On se, kako navodi, na taj čin odlučio na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Na preporuku Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program „Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa!”, napisao je Mitrović na „Tviteru”.

Vučić: Zamolio sam Mitovića da ukine rijaliti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć da je tokom razgovara sa vlasnikom Pinka Željkom Mitrovićem rekao da jedan deo građana Srbije smatra da rijaliti nije dobra stvar i da razmotri mogućnost da ga ukine.

„Zamolio sam ga i rekao mu da jedan deo građana Srbije smatra da rijaliti nije dobra stvar i da ja znam kakav je njegov stav i gledalaca Srbije koji to gledaju, ali to je bila moja molba. Pre nego što sednemo i razgovaramo o tome. Zamolio sam ga da pre nego što se razgovara u okviru REM-a i nekih drugih nadležnih institucija sam napravi taj potez i možda razmotri mogućnost da to ukine – da li će ili neće, to ćemo da vidimo”, rekao je Vučić za TV Pink, javlja Tanjug.

 

 

 

IZVOR:POLITIKA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*