Najbogatiji pas na svetu ima privatni avion i kuvara

Gunter VI je najbogatiji pas na svetu, a dolazi iz dinastije pasa koji su živeli hedonističkim životom.
Najbogatiji pas na svetu ima privatni avion i kuvara

Foto: Pixabay
Gunter prodaje svoju vilu u vrednosti od 31,75 miliona dolara, a ukupna vrednost imetka kojim upravlja iznosi približno pola milijarde dolara.
Gunterovo osoblje koje upravlja njegovom imovinom je odlučilo da proda vilu u Majamiju. Tu vilu je Gunterov predak kupio od pevačice Madone za 7,5 miliona dolara pre dva veka. Kako prenosi londonski The Times, Gunter VI. je uživao da spava u Madoninoj spavaćoj sobi. Vila je sagrađena u toskanskom stilu i ima pogled na okean.
Razlog za prodaju vile je bio taj što su cene nekretnina jako porasle, a zbog više nekretnina koje Gunter poseduje nije bio problem prodati ovu vilu.
Ovom prodajom ojačan je Gunterov fond koji je pokrenut 1992. godine, u doba Guntera III. Te godine umrla je njegova vlasnica, grofica Karlota Libenštajn i sve ostavila svom psu, a potom se razvila cela dinastija bogatih pasa.
Trenutni Gunter voli da putuje svetom u privatnom avionu, ima svog kuvara koji se brine da jede samo najbolju hranu, a za doručak mu se poslužuju samo kuvani i najukusniji komadi mesa, prenosi Times.
IZVOR:021.RS

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*