Najbolji teniser sveta u poseti Ostrogu

MADRID, OSTROG –

Najbolji svetski teniser i jedan od najpoznatijih sportista sveta Novak Đoković posetio je manastir Ostrog i poklonio se moštima Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca.

djokovic

Izvor: mitropolija.com

Novak se u Ostrogu sreo sa Visokopreosveštenim Mitropolitom crnogorsko-primorskim Joanikijem i bratijom manastira. Nakon obilaska mastirskih svetinja, druženje sa dragim gostom nastavljeno je u manastirskoj trpezariji gdje se razgovaralo i o poslednjim dešavanjima i iskušenjima kroz koje Novak prolazi poslednjih mesec dana. Mitropolit Joanikije je poželeo Novaku da se što pre vrati na teren i ponovo počne da se bavi onim po čemu je proslavio ne samo sebe već i svoj narod i svoju državu.

U znak molitvenog sećanja na ovu posjetu Mitropolit Joanikije je Novaku Đokoviću poklonio ikonu Svetog Vasilija Ostroškog da mu on bude pomoćnik na svim njegovim putevima.

Mijatović: Novak je poštovao propise, žao mi je zbog njega

Proslavljeni fudbaler i legenda Real Madrida Predrag Mijatović izjavio je da je razgovarao sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovicvhem dok je bio u Australiji.

predrag mijatovic jpg

Izvor: EPA (OLIVIER MATTHYS)

„On je moj prijatelj i razgovarali smo kada je bio u Australiji. Sport bi trebalo da bude van čitave ove zbrke oko vakcinacije. On je poštovao sve propise pre putovanja, ali vlada je bila pod velikim pritiskom. Veoma mi je žao zbog njega. On će morati da razmisli i donese najbolju odluku“, rekao je Mijatović za španski radio Marka.

 

 

 

IZVOR:RTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*