Nakon saslušanja Novosađanke u Budvi „zbog pokušaja da namami decu u taksi“, policija tvrdi da nema krivičnog dela

BUDVA –

Budvanska policija uhapsila je državljanku Srbije K.B. (37) iz Novog Sada, za koju se sumnja da je juče u Podgorici pored puta na autobuskim stajalištima zaustavljala automobil i dozivala decu da uđu u vozilo.

„Vijestima“ je u budvanskoj policiji rečeno da je priveden i Podgoričanin S.B. (37).

budva

Izvor: Ilustracija: EPA (Koča Sulejmanović)

Nakon saznanja da se neidentifikovana ženska osoba nalazi u Budvi, policija je uspela da je identifikuje, a potom i locira.

Ona je pronađena u stanu u Mainskoj ulici, a potom zajedno sa Podgoričaninom privedena u stanicu policije.

Kako je navedeno, građani su prijavili da je žena juče, dok se vozila taksi vozilom kroz Podgoricu zahtevala od taksi vozača da se zaustavlja pored puta, na autobuskim stajalištima i dozivala decu da joj se pridruže.

Saslušana

Portalu RTCG iz Uprave policije je potvrđeno da je državljanka Srbije osumnjičena da je vozeći se taksijem kroz Podgoricu zaustavljala automobil na autobuskim stajalištima i tražila od dece da uđu u taksi, saslušana nakon privođenja u Centar bezbednosti Podgorica.

Roditelji u prijavi navode da su dve nepoznate osobe pokušavale da namame dve devojčice i jednog dečaka u vozilo, dok su na autobuskom stajalištu čekali prevoz do škola.

Policija je pogledala snimke nadzornih kamera sa mesta događaja i uzela izjave očevidaca.

„Za sada, indicije govore da u činjeničnom opisu ovoga dela nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti, a takođe otmice“, saopštio je Darko Milonjić iz Centra bezbednosti Podgorica.

 

 

IZVOR:RTV

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*