Novi uspesi karatista Hajduk Kula

Karatisti Hajduka iz Kule ostvarili su nove uspehe na Prvenstvu Srbije za seniore, koje je održano 10. marta u Čačku. Miljan Ćaćić je u kategoriji (-60 kg) posle izvanrednog nastupa osvojio 2. mesto i srebrnu medalju što je njegov najbolji seniorski rezultat u dosadašnjoj karijeri.

Posle tri titule šampiona države u mlađim uzrasnim kategorijama, Miljan nastavlja sjajan niz koji ga svakako uvodi u seniorsku reprezentaciju i put na Balkanski seniorski šampionat u Istanbulu (Turska) krajem marta meseca. Timea Papajčik je u kategoriji (-50 kg) takođe imala odličan nastup Iosvojila 3. mesto i bronzanu medalju i sa pravom, kao i Miljan očekuje poziv selektora za Balkanski šampionat. Pored ovo dve medalje, nastupio je još i Ilija Rac (-75 kg) koji ovoga puta nije uspeo da se domogne postolja.

Takođe, u nedelju (11.03.2018.) u Inđiji je održano Prvenstvo Vojvodine za poletarce, pionire i nade na kojem su karatisti pojedinačno i ekipno ostvarili odličan rezultat, navodi se na zvaničnoj internet stranici Opštine Kula.

Ekipno muške nade borbe (Girić L, Pjevač D, Međedović M, Pucar M.) – 2.mesto
Giric Luka (nade -55kg) – 1.mesto
Pjevač Danilo (nade -55kg) – 3.mesto
Svirac Stefan (nade -40kg) – 3.mesto
Pucar Marko (nade -47kg) – 3.mesto
Međedović Marko (nade -45kg) – 3.mesto
Popović Maša (nade -49kg) – 3.mesto
Krstajić Jakša (pioniri -50kg) – 2.mesto

Ekipno poletarke kate (Nešović L, Vida A, Vojčina M.) – 3.mesto
Popović Maša (nade, kate) – 3.mesto
Krstajić Jakša (pioniri, kate) – 1.mesto
Stankov Dunja (pioniri, kate) – 2.mesto
Aleksić Matija (pioniri, kate) – 2.mesto

„U klubu smo izuzetno zadovoljni postignutim i ostvarenim plasmanom svih naših takmičara na Prvenstvo Srbije. Ovoga pute se borac Luka Giric najviše istakao sjajnim natupima i pojedinačno i ekipno“ – izjavio trener KK Hajduk Nikola Greber.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*