Objavljen konkurs za master inženjere građevinarstva, saobraćaja, elektrotehnike i šumarstva

Koridori Srbije objavili su na svom sajtu konkurs za master inženjere građevinarstva, saobraćaja, elektrotehnike i šumarstva.

Kako se navodi u saopštenju Koridora, mladi inženjeri će imati priliku da učestvuju u realizaciji najvećih infrastrukturnih projekata u zemlji.

Kako prenosi RTV, za njih će to biti prilika da steknu jedinstvena iskustva u izgradnji autoputeva i vođenju projekata na poslovima stručnog nadzora i predstavnika investitora, ocenjuje se u saopštenju Koridora.

„Traže se sposobni, preduzetni, proaktivni i vredni inženjeri spremni na naporan rad i učenje, bez ili sa manje od dve godine radnog iskustva, radi angažovanja za rad na terenu“, navode u Koridorima.

Izabrani kandidati, dodaje se u saopštenju, biće angažovani po ugovoru o stručnom osposobljavanju na period od tri do dvanaest meseci.

„Vreme provedeno na radu po osnovu ovih ugovora računa se kao iskustvo u struci za potrebe stručnog ispita. Najboljima će biti pružena prilika da nakon ovog perioda zasnuju radni odnos u Koridorima Srbije d.o.o. Beograd.“, navodi ovo preduzeće.

Svi zainteresovani inženjeri prijavu sa biografijom (CV) i kopijom diplome/uverenja o diplomiranju sa naznakom: „Konkurs: UOSO“ mogu dostaviti mejlom do 20. decembra ove godine na mail adresu: ljresursi@koridorisrbije.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*