Odlikovanje Džoniju Depu 15. februara za poštovanje Srbije (VIDEO)

BEOGRAD –

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas da će na Dan državnosti Srbije, 15. februara, odlikovati glumca Džonija Depa u znak zahvalnosti za poštovanje koje ukazuje Srbiji, kao i zbog brojnih projekata koji u našoj zemlji zapošljavaju veliki broj mladih ljudi.

Dep je u susretu sa predsednikom rekao da je počastvovan odlukom da bude nagrađen ordenom za zasluge i da će 15. februara ponovo doći u Beograd na svečanu ceremoniju, saopštila je pres služba predsednika Republike.

„Biće mi velika čast da dođem u Srbiju 15. februara i prisustvujem svečanoj ceremoniji. Nastaviću da radim na promociji vaše divne zemlje“, istakao je Dep i zahvalio predsedniku Vučiću na ukazanoj časti.

dzoni,, dep,, vucic

Izvor: Tanjug (Jadranka Ilić)

Vučić se sastao sa proslavljenim holivudskim glumcem Džonijem Depom i predstavnicima Jervolino studija (Iervolino Studios), koji borave u Beogradu povodom promocije animiranog serijala proizvedenog u Srbiji za globalnu distribuciju Puffins Impossible.

„Proizvodnja ovakvog serijala nije važna samo za Iervolino Studios i Archangel Digital Studios, koji su partnerski izneli ovaj projekat, već i za srpsku kreativnu industriju, kao i za promociju naše zemlje u svetu“, istakao je Vučić.

Serijal je kreiran u studiju za proizvodnju animiranih sadržaja Iervolino Studios Andrea Jervolina i Monike Bakardi, osnivača matične kompanije Iervolino&Lady Bacardi Entertainment (ILBE), a produkciju potpisuje Archangel Digital Studios (ADS) Miloša Bikovića, saopštila je pres služba predsednika.

Serijal je realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Predsedniku su, pored Džonija Depa, projekat predstavili i Andrea Jervolino, Monika Bakardi i Miloš Biković.

U toku nedelje svečano će biti otvoren i ogranak Iervolino Studios u Beogradu.

„Srbija je jedno od najinspirativnijih tržišta na kojima ILBE posluje. Proizvodnja Puffins Impossible serijala je dokaz da imamo sposoban i posvećen tim spreman za projekte svetskog ranga. Otvorili smo čitav sektor posvećen postprodukciji i vizuelnim efektima, te naši planovi idu dalje od proizvodnje animiranih sadržaja. Naš cilj je da Srbija postane Holivud“, rekla je Monika Bakardi, suosnivačica kompanije Iervolino and Lady Bacardi Entertainment i Iervolino Studios.

„Hvala na svemu što činiš za promociju Srbije“

„Hvala dragi Džoni na svemu što činiš za promociju Srbije“, napisao je Vučić na svom nalogu na Instagramu „buducnostsrbijeav“, na kojem je objavio i fotografije s holivudskim glumcem.

Prethodno je Vučić objavio snimak susreta sa Depom, koji je ranije danas doputovao u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala „Pafini“, proizvedenog u Srbiji.

„Dobrodošli u Srbiju“, napisao je Vučić ispod snimka.

Na snimku se čuje da su Vučić i Dep razgovarali o snimanju filma.

„Snimanje u Srbiji bilo je prelepo. Zbog svojih uloga stalno se transformišem i menjam svoj lik“, rekao je glumac.

Vučić dobio poklon – figuru ptice u odelu pirata

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas da je počastvovan dolaskom u Srbiju holivudskog glumca Džonija Depa, od kojeg je dobio na poklon figuru ptice u odelu pirata, što je asocijacija na njegovu ulogu Džeka Speroa u filmu „Pirati s Kariba“.

dzoni, dep

Izvor: Instagram profil (buducnostsrbijeav)

„Počastvovan dolaskom Džonija Depa u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na divnom poklonu, Silent Sparrow, koji sam dobio“, naveo je Vučcić na Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“.

Predsednik Srbije se našalio da je njegov glavni utisak to što, kako je naveo, nikada u poslednjih deset godina nije video „takvu marljivost i posvećenost svih dama“ u njegovom kabinetu, i napravio aluziju da su se doterale „Kao nikada do sada, a ja sam siguran da je to samo zbog mene, a nikako zbog Džonija Depa“.

Vučić je uz to objavio i fotografiju sa Depom, na kojoj se vidi i poklon koji mu je uručen.

 

IZVOR:RTV

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*