Održana sednica Opštinskog veća u Kuli

Opštinsko veće je na današnjoj 71. sednici, kojom je predsedavao zamenik predsednika opštine Kula Karolj Valka, utvrdilo nacrt Odluke o usvajanju Lokalnog akcionog plana za unapređenje položaja izbeglih i interno raseljenih lica, povratnika, tražilaca azila i migranata u potrebi bez utvrđenog statusa u opštini Kula za period 2018.-2021.

Na sednici je utvrđen nacrt Odluke o donošenju Plana detaljne regulacije lokalnog puta regionalnog značaja Sivac-Stapar, kao i niz drugih utvrđenih odluka o radnom vremenu u ugostiteljskim, maloprodajnim zanatskim i drugim objektima na teritoriji opštine Kula, o uslovima za držanje domaćih životinja, o obavljanju komunalne delatnosti, o utvrđivanju i označavanju naseljenih mesta, ulica i trgova, o merama, načinu i uništavaju korovske biljke ambrozije, navodi se na zvaničnoj internet stranici Kula.rs.

Takođe, na sednici je utvrđen nacrt Odluke o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora JKP „Komunalac“ Kula i JKP „Ruskom“ Ruski Krstur, kao i predlog Rešenja o davanju saglasnosti na statut ZJKP „Prečistač Vrbas-Kula-Vrbas.

Utvrđeni nacrti Odluka su prosleđeni SO Kula na razmatranje i usvajanje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*