Ohi: Zvezdin poziv prihvatio sam bez razmišljanja

Odlično su me dočekali ovde i veoma sam srećan. Spreman sam da pomognem ekipi u osvajanju titule i Kupa, verujem da ćemo uspeti u tome, rekao je novi fudbaler Crvene zvezde Norvežanin Ohi Omojuanfo.

Iako je njegov dolazak dogovoren još letos, on je danas zvanično potpisao ugovor na tri godine.

izvor: FK Crvena zvezda (facebook)

 

„Kada sam dobio poziv od Crvene zvezde odlučio sam da prihvatim bez razmišljanja. Od ranije sam znao dosta toga o istoriji kluba i veliko mi je zadovoljstvo što sam sada ovde. Znam i da klub pruža sjajne partije u Evropi i nisam imao potrebe da razmišljam o ponudi. Ko ne bi želeo da igra za veliki klub kao što je Crvena zvezda. Potrudiću se da postignem što više golova i da na kraju sezone budem prvi na listi strelaca“, rekao je 28-godišnji Ohi na zvaničnoj promociji.

Zvezdin sportski direktor Mitar Mrkela rekao je da je klub dugo pregovarao sa Moldeom da angažuje Ohija na početku sezone, ali da nije uspeo.

„U međuvremenu postao je najbolji strelac norveške lige. Postigao je 27 golova, a važno je da ima kontinuitet postizanja pogodaka. U dosadašnjem delu karijere je postigao oko 120 prvenstvenih pogodaka. Dolazi nam „raspucani“ strelac, a nadamo se da će i u Crvenoj zvezdi nastaviti da daje golove“.

Naglasio je Mrkela da će Zvezda nastaviti sa jačanjem tima u zimskom prelaznom roku.

„Razgovaramo u ovom trenutku sa Valensijom, a nadamo se da ćemo u narednom periodu imati Kristijana Pičinija u našem timu“, istakao je Mrkela.

Izvor: Tanjug

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*