Okončana drama, Novosađanina koji je pretio samoubistvom odvela ekipa Hitne pomoći

NOVI SAD –

Višesatna drama, koja je trajala gotovo ceo dan u Novom Sadu, konačno je završena. Ekipa hitne pomoći ušla je u stan u Novom Sadu, u ulici Cara Dušana 45, oko 18.40. Jutjuber Daniel Đukić, koji je jutros od pola deset pretio da će izvršiti samoubistvo, izašao je u pratnji policije i lekara.

Đukić je odveden iz stana u 19 časova, a dok su ga odvodili dobacio je prisutnima: „Sve vas volim, jako se dobro osećam“.

Kako navodi „Pink“, u stan je ušla policija, nakon što su bravari obili vrata, dok su na ulici dežurali vatrogasci za slučaj da muškarac skoči kroz prozor.

cara, du, ana

Izvor: RTV

U toku drame, Đukić se obratio prisutnima sa terase, uz reči: „Gledao sam na televiziji horoskop, kaže da će sve biti u redu i da mi se ništa neće desiti“

Nakon nekog vremena, na svom instagram profilu postavio je sliku polunagog ženskog tela u štiklama.

Inače, ovaj jutjuber je javnosti postao poznat nakon učešća u popularnoj komediji „Dnevnjak“, a u toku drame je polunag igrao na terasi, dobacivao policajcima i sve to snimao uživo na TikToku.

Ulica je bila zatvorena za saobraćaj, a u zgradi je bila isključena i struja. Komšije su bile besne, a na licu mesta moglo se čuti da je ovaj mladić i ranije pravio probleme, lupao i vikao, ali da nikad nije bilo ovako dramatično.

Policiju je oko 9.30 pozvala njegova majka Dragana, govoreći da ima problema sa sinom i da se ona nalazi ispred stana.

Daniel je nožem pretio da će se ubiti i da će ubiti svakoga ko pokuša da mu se približi.

 

 

 

 

 

IZVOR.RTV

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*