Onlajn savetovalište „Pričajmo (k)od kuće“ radi i tokom novogodišnjih i božićnih praznika

 Onlajn savetovalište „Pričajmo (k)od kuće“ radi i tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

Besplatno onlajn psihološko savetovalište “Pričajmo (k)od kuće” zajednički organizuju Podružnica Društva psihologa Srbije za Južnobački okrug i Institut za javno zdravlje Vojvodine.

Savetovalište “Pričajmo (k)od kuće” je nastalo sa ciljem da pruži podršku građanima tokom pandemije korona virusa i vanrednog stanja. Nakon završetka vanrednog stanja savetovalište je nastavilo da radi i sada je namenjeno svim ljudima koji imaju potrebu za psihološkom podrškom bilo da je to povezano sa epidemijom korone ili se radi o drugim životnim problemima, izazovima i stanjima.

 

Psihološko savetovalište čine volonteri, diplomirani psiholozi sa kojima možete razgovarati putem mejla i četa. Naši psiholozi su dostupni na četu ponedeljkom, sredom i petkom od 19 do 21 čas na sajtu – Festival mentalnog zdravlja (prozor u desnom donjem uglu sajta). Ukoliko je čet zauzet odnosno ukoliko dežurni psiholog trenutno razgovara sa klijentom možete pisati kasnije ili ostaviti vašu mejl adresu kako bi kasnije stupili u kontakt sa vama. Ukoliko želite da se javite putem mejla pišite na adresu: pricajmokodkuce@gmail.com a na vaš mejl će odgovoriti jedan od psihologa koji je zadužen za dalju prepisku sa vama (rok za odgovaranje na mejl je 5 dana).

 

U narednom periodu na sajtu – Festival mentalnog zdravlja građani mogu očekivati edukativne tekstove o mentalnom zdravlju, a za više informacija o savetovalištu i aktivnostima u okviru njega, mogu da pogledaju i društvene mreže savetovališta (fejsbuk Pričajmo kod kuće – Home | Facebook i instagram pricajmokodkuce).

 

 

 

BALKANTV

 

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*