Opra ostala bez Emija za intervju sa Harijem i Megan

LOS ANĐELES –

Intervju američke TV voditeljke Opre Vinfri sa princom Harijem i njegovom suprugom Megan Markl, koji je uzburkao svetsku javnost, nije  dobio najprestižniju američku televizijsku nagradu Emi.

Vinfri i njen tim bili su nominovani u kategoriji za najbolje vođenu emisiju, ali je nagradu osvojio glumac Stenli Tuči za emisiju o italijanskoj hrani i kulturi „Tragajući za Italijom“.

megan, markl, opra, vinfri, intervju,

Izvor: EPA (FACUNDO ARRIZABALAGA)

Dvočasovni intervju sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa potresao je britansku monarhiju kada je Megan optužila jednog od članova kraljevske porodice da je zapitao „koliko bi tamna“ mogla da bude boja koža njihovog sina Arčija i navela da ju je život u kraljevskoj porodici doveo „na ivicu samoubistva“, prenosi Rojters.

To je bio prvi televizijski intervju para nakon što su početkom 2020. godine odlučili da se odreknu kraljevskih dužnosti i presele u Kaliforniju.

Intervju je u prva tri dana nakon emitovanja gledalo više od 49 miliona ljudi širom sveta.

Hari i Megan nisu prisustvovali skromnoj ceremoniji na kojoj su se dodeljivale nagrade za kreativnu umetnost koja prethodi dodeli glavnih Emi nagrada sledeće nedelje.

 

 

IZVOR:RTV

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*