Opštini Kula 23.000 evra na takmičenju “Uzmi račun i pobedi 2018”

Opštini Kula pripalo je 23.000 evra na takmičenju opština i gradova koje se odvijalo u sklopu nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2018”. Opština Kula je u kategoriji srednjih opština osvojila drugo mesto poslavši 26 računa/slipova po stanovniku ponderisano kupovnom moći. Opština Kula će novac moći da iskoriste za opremanje i obnovu škola, Domova zdravlja, vrtića, trgova i drugih objekata i dobara od javnog značaja po izboru građana.

Blažo Kostić se ispred opštine Kula zahvalio građanima opštine Kula koji su učestvovali u ovoj nagradnoj igri jer su omogućili dobijanje ovako vredne nagrade. On je rekao da će Opština u svakom slučaju voditi računa da nagrada bude iskorišćena za potrebe što većeg broja građana i dodao da će tokom juna 2018. godine biti organizovano javno glasanje o kojem će građani biti blagovremeno obavešteni, navodi se na zvaničnoj internet stranici Opštine Kula.

Lokalne samouprave su obavezne da realizuju nagradu najkasnije do 1. decembra 2018. godine.

Priređivač nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2018. je Vlada Republike Srbije i organizuje se pod pokroviteljstvom premijerke Ane Brnabić u saradnji sa NALED-om i privredom okupljenom u Savezu za fer konkurenciju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*