OTVOREN MEĐUNARODNI TEKVONDO TURNIR

FOTO:GRAD NOVI SAD

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin prisustvovao je otvaranju Međunarodnog tekvondo turnira „2nd Sparta Challenge“ koje se održava u Sportskoj hali u Petrovaradinu. Turnir je organizovao Tekvondo klub „Sparta“ iz Veternika, pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada.

 

– Novi Sad je ponosan domaćin 2. Međunarodnom tekvondo turniru koji će okupiti mlade i perspektivne takmičare iz zemlje i regiona i koji će na ovom takmičenju pokazati znanja i veštine u jednoj od najpopularnijih borilačkih disciplina koju odlikuju jak sportski duh i um. Novi Sad je poznat kao grad sporta, grad koji neguje sve sportove i sportske discipline i posebnu pažnju posvećuje manje zastupljenim sportovima, poput tekvondoa. Svojom strategijom razvoja sporta nastoji da svugde gde je to moguće, stvori još bolje uslove za bavljenje sportom – rekao je Ognjen Cvjetićanin.

FOTO:GRAD NOVI SAD

 

Na ovogodišnjem takmičenju učestvuje 400 takmičara iz 43 tima koji dolaze iz Srbije, Crne Gore, Rumunije Bugarske, Slovačke i Mađarske, a takmiče se u svim uzrasnim kategorijama, pionirskoj, kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj.

 

 

 

IZVOR:BALKANTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*