Pavlović u Nemačkoj ponovo juriša na podijum

Srpski automobilista Miloš Pavlović ovog vikenda nastavlja takmičenje u okviru Lamborghini Super Trofeo šampionata, pošto će u subotu na stazi u Nirburgringu voziti dve trke.

Srpski automobilista ponovo očekuje dobar plasman posle odličnih rezultata na otvaranju sezone u Mizanu gde je sa klupskim kolegom, Meksikancem Raulom Guzmanom, zabeležio jednu pobedu i jedno treće mesto.

Pavlović juri na novi podijum

 

Vikend na čuvenoj gran-pri stazi u Nemačkoj počeo je kvalifikacijama u petak tokom kojih su Pavlović i Guzman ostvarili 5. startnu poziciju za obe trke, što je napredak u odnosu na kvalifikacije u Mizanu.

S obzirom na to da su vremenski uslovi nepredvidivi u ovo doba godine u području staze, Pavlović očekuje veliku borbu, koja bi na kraju trebalo da donese nove pozicije na podijumu i važne bodove u borbi za titulu.

„Posle kvalifikacija, moj kolega Raul i ja osigurali smo start iz trećeg reda za obe trke. To nije idealan rezultat kojem smo se nadali, ali smo svesni da još moramo da radimo kako bi poboljšali automobil i u trkama uspeli da dođemo do željenog rezultata. Radimo na tome, optimisti smo, posebno zato što smo se ipak kvalifikovali bolje nego na prvom trkačkom vikendu u Mizanu. Trke su duge, smatram da je naš automobil bolji tokom trka nego tokom kvalifikacija, zbog čega mislim da imamo šansu da zauzmemo dobre pozicije na kraju. Idemo dalje, borimo se!“, rekao je Pavlović.

Prva trka na programu je u subotu u 13.20, a druga od 18.05 časova.

IZVOR:RTS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*