POBEDOM VOJVODINE NS SEME ZAVRŠEN ODBOJKAŠKI TURNIR „MEMORIJAL VELIKANA“

Novi Sad 05.Septembar 2020. Memorijal Velikana Vojvodina NS Seme vs RaDNICKI(kG) Photo: @Filip Bakic
U organizaciji Odbojkaškog kluba „Vojvodina“, od 3. do 5. septembra održan je 10. seniorski turnir posvećen legendama odbojke Žarku Petroviću i Radovanu Dabiću, pod nazivom „Memorijal velikana“. Zbog epidemiološke situacije, bez prisustva publike u maloj sali SPC „Vojvodina“ nadmetali su se klubovi Ribnica iz Kraljeva, Radnički iz Kragujevca, Niš i domaćin Vojvodina NS seme.

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin prisustvovao je završnoj utakmici  između Vojvodine NS seme i Radničkog. Posle utakmice upriličena je ceremonija zatvaranja i dodela priznanja najboljoj ekipi i najboljem igraču turnira.
– Odbojkaški klub Vojvodina iznedrio je mnoge legende, a među najvećima su Žarko Petrović i Radovan Dabić. Veoma mi je drago što se uoči svake sezone, njima u čast organizuje ovaj turnir. To je najbolji način da ih se setimo i da im se zahvalimo za sve što su učinili, kako za svoj klub, tako i za Novi Sad – rekao je Ognjen Cvjetićanin.
Prema rečima organizatora, činjenica da na ovogodišnjem turniru, zbog epidemiološke situacije, po prvi put nisu učestvovale ekipe iz inostranstva, nije uticala na kvalitet turnira budući da su na njemu, osim domaćina Vojvodine, aktuelnog srpskog šampiona, učestvovale i domaće ekipe koje u novoj sezoni pretenduju na visok plasman.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*