Počela nova rekonstrukcija Kramerove ulice

Juče je počela nova rekonstrukcija kolovoza u Kramerovoj ulici u Kuli. Izvođač radova „Terah- gradnja“ iz Subotice protekle godine izvršio je kompletnu rekonstrukciju ove ulice. Međutim, došlo je do problema sa kolovozom, koji iako je urađen u skladu sa projektom, nije odgovarao terenu i došlo je do pomeranja behaton kocki. Lokalna samouprava je zatražila mišljenje struke i naložila izvođaču da ponovo uradi kolovoz. Budući da je ceo projekat u garantnom roku nova rekonstrukcija našu opštinu neće koštati ništa.

Prema rečima predsednika opštine Kula Perice Videkanjića na preporuku Instituta za saobraćaj u Kramerovoj ulici će biti postavljene elastičnije kocke u odnosu na prethodne, koje će biti manje površine. On je ponovio da troškove izvođenja radova u celosti finansira izvođač radova i dodao da će rekonstrukcija biti završena pre „Trke prijateljstva“ , a najkasnije za 45 dana.
Videkanjić je ovom prilikom najavio da je u pripremi raspisivanje javne nabavke za izvođenje radova na izgradnji prve faze sportsko-rekreativnog centra u Kuli, navodi se na zvaničnoj internet stranici Opštine Kula.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*