Policija traga za još trojicom zbog prebijanja Milićevića

Novosadska policija, nakon hapšenja Nebojše Tubića zvanog Žabac, traga za još tri osobe zbog učestvovanja u prebijanju Spasoja Milićevića (63), koji je preminuo u Kliničkom centru Vojvodine. Od izvora iz istrage 021.rs saznaje da se sumnja da su napadači Milićevića navodno napali zbog zemljišta na Bulevaru despota Stefana 9 gde se nalazi njegova firma „Kondor“, odnosno prostora koji je Novosađanima poznatiji kao bivši kompleks firme „Neimar“.

Prema nezvaničnim saznanjima, Milićević je u poslednje vreme dobio više pretnji jer nije hteo da proda prostor koji je posedovao. Od ljudi koji su poznavali preminulog moglo se saznati da im je pričao da su mu u prethodnom periodu razbijena stakla na firmi, da je polomljena tabla sa nazivom, a navodno je bila i podmetnuta bomba pod njegov automobil.

Kako se moglo čuti, osumnjičeni Žabac je navodno, sa još trojicom za kojom se traga, hteo da natera Milićevića da mu preda zemljište. Ipak, o tome da li je spor između njih nastao zbog ovog zemljišta ili je u pitanju nešto sasvim drugo, trebalo bi da bude utvrđeno policijskom istragom.

Inače, novosadsko pravobranilaštvo vodi sudski spor oko vlasništva nad ovim zemljištem nakon nestanka „Neimara“. Ta površina nije predviđena za stambenu ili bilo kakvu drugu gradnju, već za teniski centar i marinu.Podsetimo, Milićević je pretučen na parkingu neposredno ispred sedišta svoje firme u utorak oko 20 časova, a posle nekoliko sati preminuo je u KCV. Policija je u sredu uhapsila Tubića zbog sumnje za krivično delo teška telesna povreda sa smrtnom posledicom i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Tubić, u tabloidima označen kao „kontroverzni biznismen“, u javnosti se slabo pojavljivao nakon što je maju 2012. upucan u glavu u piceriji „Aleksandar“ na Grbavici.

 

Izvor: rtv.rs

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*