Pomoć stigla u pravi čas, nema mesta politikanstvu: Gradonačelnik Novog Pazara o komentarima SDA na posetu Vučića

Pozdrav Biševca i Vučića / Foto Tanjug

Reagujući na komentare iz Stranke demokratske akcije na posetu predsednika Srbije, gradonačelnik Novog Pazar Nihag Biševac je u pitanju materijalna i stručna pomoć koju niko ne treba da politizuje.

Pozdrav Biševca i Vučića / Foto Tanjug

Nema mesta politikantsvu, poručuje danas gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, povodom komentara iz stranke Stranke demokratske akcije na posetu predsednika Aleksandra Vučića i pomoćPazaru u respiratorima.

Biševac, koji je juče bio domaćin predsedniku Vučiću, kaže da je to bila pomoć tom gradu u pravom trenutku, te da takvu stvar ne bi trebalo politizovati.

Tu posetu vidim kao pomoć u pravom tenutku, kao pomoć predsednika našem gradu u teškom trenutku, jer je Novi Pazar naglo, u tri dana registrovao 22 obolela od Kovida 19”, rekao je Biševac za Tanjug.

Kako je dodao, respiratori su u taj grad stigli u pravom trenutku, što mnogo znači.

Biševac je ukazao da pomoć nije samo u opremi, već i u stručnom lekarskom timu iz Beograda, koji su stigli u Pazar i treba da pomogne svojim iskustvom pazarskim lekarima.

Pomoć je materijalna i stručna i sada niko ne treba da politizuje ovakvu stvar. Nema ovde sada mesta ni politici, ni politikanstvu”, rekao je Biševac.

IZVOR:NOVOSTI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*