Poziv privrednicima na 4. nedelju Dubai Expo 2020 o edukaciji

BEOGRAD –

Privredna komora Srbije (PKS) pozvala je privrednike da se prijave za učešće na četvrtoj nedelji izložbe Ekspo Dubai 2020 posvećenoj obrazovanju, koja će se održati od 10. do 18. decembra, saopštila je PKS.

Poziv je namenjen privrednim subjektima koji ulažu u inovacije, razvoj, edukaciju, ili to planiraju, bave se obrazovanjem ili blisko sarađuju sa institucijama iz ovog sektora.

privredna, komora, srbije, pks, 660x330

Izvor: RTV

Zainteresovani za Nedelju znanja i učenja (Knowledge and learning Week) treba da popune upitnik na engleskom jeziku i pošalju ga Komori do 12. novembra na imejl obrazovanje@pks.rs.

Svi potrebni materjali i dodatne informacije nalaze se na sajtu PKS.

U saopštenju se navodi da je cilj privredne delegacije Srbije da u ovoj tematskoj nedelji predstavi svoje znanje i dostignuća iz edukacije, kao i ostvari kontakte sa potencijalnim partnerima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i drugih zemalja.

„Posebna tema u ovoj nedelji biće inovacije, veštačka inteligencija, digitalizacija u obrazovanju, dualni model stručnog obrazovanja i druge teme koje su u funkciji učenja za budućnost“, navodi se u saopštenju.

Iz PKS su istakli da je učešće na Svetskoj izložbi domaćim privrednicima omogućeno uz povlašćene uslove, kao što su besplatna avio karta, lokalni transferi, korišćenje Haba Srbije i smeštaj po povoljnim cenama.

Izložba Ekspo 2020 Dubai počela je 1. oktobra i trajaće do 31. marta 2022. godine.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*