Poziv volonterima za brojne programe EPK

Poziv volonterima koji žele da učestvuju u pripremi i realizaciji kulturnih događaja u okviru jedinstvenog Dočeka, 31. decembra 2021. i 13. januara 2022. godine, otvoren je 14. decembra.
d
Foto: NSEPK

Onlajn formular za prijavu nalazi se na veb-sajtu Novosadskog volonterskog servisa www.nvs.rs/ponuda-docek-volonteri-2022.

Novosadski volonterski servis, nastao kao zajednički projekat Evropske prestonice kulture i Omladinske prestonice Evrope, ključna je podrška u pripremi i realizaciji brojnih događaja, pa je tako i sada stvorena prilika za volontere da budu deo jednog od najvažnijih događaja u gradu, kroz učešće i podršku u različitim vrstama programa i aktivnostima kao što su davanje informacija i deljenje promo-materijala, tehnička i produkcijska podrška, hosting, kao i kontrola poštovanja epidemioloških mera.

Među programima je i svečano otvaranje Evropske prestonice kulture 13. januara, u okviru predstave „Zeniteum: 2022“ ispred Banovine, uz brojne druge sadržaje, poput izložbe „Vreme i vaseljena“, ceremonije otvaranja u Srpskom narodnom pozorištu i brojnih koncerata. Tome će prethoditi program 31. decembra, inspirisan likom i delom Nikole Tesle, koji će obuhvatiti predstavu „Tesla, izumetnik“, potom veliku povorku preko Mosta slobode do podgrađa Petrovaradinske tvrđave, gde je predviđeno otvaranje multimedijalnog festivala na otvorenom

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*