Predao se jedan od osumnjičenih ubistvo Stefanovića i ranjavanje Goranca

Policiji se u sredu predao Danijel J, jedan od osumnjičenih za ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca, 2. septembra, na Detelinari.
Predao se jedan od osumnjičenih ubistvo Stefanovića i ranjavanje Goranca

Foto: 021.rs
Informacija o Daliboru Bogdanoviću Boći, za kojim je takođe raspisana informacija, za sada nema.
Vest da se osumnjičeni Danijel J. predao policiji objavili su najpre beogradski mediji. Iz tužilaštva ili policiji nema zvanične potvrde ove informacije.
Dvadesetsedmogodišnji Uroš Stefanović preminuo kada je sa Kovačevićem, kojem je bio telohranitelj, ušao u pasaž u Cankarevoj ulici, i tada je za njima uleteo automobil marke „pežo“, gde je bio bar jedan napadač koji je pucao na njih. Stefanović je preminuo na licu mesta, dok je Kovačević ranjen u ruku.
Za Danijelom J. i Bogdanovićem je 7. septembra raspisana poternica. Tužilaštvo je potvrdilo da je uz poternicu predloženo i određivanje pritvora za obojicu osumnjičenih za krivično delo teško ubistvo i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Podsetimo, MUP je tri dana posle ubistva na Detelinari saopštio da je rasvetljeno ubistvo u Novom Sadu, te da je u opsežnoj policijskoj akciji privedeno 13 osoba, ne davajući nikakve detalje o privedenima, kao ni za šta se one tačno terete.
Dan nakon saopštenja MUP-a, oglasilo se i tužilaštvo u Novom Sadu, navodeći da osumnjičeni za ubistvo Uroša Stefanovića i pokušaj ubistva Goranca, nisu uhapšeni, te da se za njima traga.
Nakon nekoliko dana se u javnosti pojavila informacija da se traga za Bogdanovićem, što je potvrdilo i tužilaštvo navodeći da je poternica raspisana za njima i za Danijelom J.
Osumnjičeni Bogdanović je pre dve godine teško ranjen kada mu je podmetnut eksploziv ispod sedišta džipa i od ranije je poznat policiji, a u zgradi u kojoj se nalazio ove godine je bio pronađen eksploziv. Bogdanovića su četiri puta pokušali da likvidiraju.
IZVOR:021.RS

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*