Predsednik KK Budućnost VOLI Dragan Bokan: Hvala na dočeku Partizan NIS-u

U ime KK Budućnost Voli ovim putem zahvaljujem na korektnom domaćinskom prijemu prilikom gostujuće utakmice sa KK Partizan NIS.

 

Hvala predsjedniku kluba Ostoji Mijailoviću na toplom dočeku naše delegacije i srdačnom gostoprimstvu.

Upućujem riječi  zahvanosti treneru Željku Obradoviću na korektnim, prijateljskim izjavama uoči utakmice. Lijepim riječima je doprinio da se smire tenzije između navijača i da susret dva velika kluba protekne u sjajnoj, prijateljskoj atmosferi.

Hvala našim prijateljima i sportskim rivalima, upravi, igračima i navijačima, sa željom da i dalje zajednički, na najljepši način promovišemo pravi domaćinski prijem i zdrav takmičarski duh, uz međusobno poštovanje i uvažavanje protivnika na terenu.
Prijateljski odnos Partizana je primjer pravog sportskog duha, primjer funkcionisanja u regionalnoj košarci u maniru koji njeguje i naš klub. Sinoćnji susret Partizan NIS-a i Budućnost Volija je prava poruka za ABA ligu i treba da predstavlja reper medjusobnog odnosa klubova i navijača u susret i tokom utakmice.
Pored toga, to je i jasna poruka našim navijačima da prilikom sledećeg susreta u Podgorici, na najljepši način Partizanu uzvratimo gostoprimstvo.

Čestitamo Partizanu na zasluženoj pobjedi i odličnoj organizaciji utakmice, upućujemo čestitke i za korektno suđenje.
Unaprijed se radujemo prilici za revanš. Igramo značajnu ulogu u ABA ligi i Evrokupu i pred nama su nove prilike za pobjede, novi izazovi koji nas motivišu da budemo sve snažniji i bolji.
Borba se nastavlja! Idemo dalje!

 

 

 

Dragan Bokan,
Predsjednik KK Budućnost Voli

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*