PREDSTAVA “PAZI ŠTA ŽELIŠ“ U NOVOM SADU 28. DECEMBRA U “POZORIŠTU MLADIH“

Ovim putem vas obaveštavamo o četvrtom izvođenju pozorišne komedije “PAZI ŠTA ŽELIŠ“ u Novom Sadu, koje će se desiti 28. DECEMBRA 2022 godine sa početkom od 19,30 sati, u “POZORIŠTU MLADIH“.

“PAZI ŠTA ŽELIŠ“ je pozorišna predstava, ljubavna komedija, adaptirana  prema tekstu kanadskog pisca Norma Fostera, u kojoj uloge tumače poznati i već dokazani glumci ALEKSANDRA TOMIĆ, RADOVAN VUJOVIĆ i ALEKSANDAR RADOJIČIĆ.

Tema komedije je iz naše svakodnevnice. Dva tridesetpetogodišnjaka imaju uobičajene duhovite i stereotipne zablude o ženama i kroz svoju maštu kreiraju svoj tip i sliku idealne žene koja bi zadovoljila sve njihove zahteve potrebe i očekivanja. Nekim čudom se takva pojavljuje i tada upadaju u zamke svojih maštanja i želja. Potpuno zbunjeni pred ostvarivanjem njihovih želja i maštanja, uviđaju da prava ljubav leži u nesavršenosti i rešavaju da se ipak prepuste riziku i prepuste se realnom upuštanju u neizvesno putovanja kroz muško ženske odnose.

A KAKO, TO ĆETE VIDETI NA SAMOJ PREDSTAVI!

Ulaznice za ovu predstavu,  po cenama od 1.200,00 dinara za parter i 1.000,00 dinara za tribine se mogu kupiti “online“ i kroz prodajnu mrežu “GIGSTIX“a.

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*