ПРЕМИЈЕРНО ПРИКАЗАН ФИЛМ „ПРАТИ ХРАБРЕ – ДУШАН БУЛУТ У ПРИЧИ СВОГ ЖИВОТА“

GRAD NOVI SAD

Члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин присуствовао је премијери краткометражног филма „Прати храбре – Душан Булут у причи свог живота“ који описује развој и живот недавно изабраног најспектакуларнијег играча баскета 3 на 3 на свету. Овим догађајем започет је циклус активности којима компанија ДДОР Нови Сад, званична осигуравајућа кућа  тима Србије на Олимпијским играма у Токију промовише сарадњу са Олимпијским комитетом.

GRAD NOVI SAD

– Крај 2019. године, у Новом Саду протиче у знаку спорта. Сумирамо постигнуте резултате, али и планирамо све оно што нас очекује наредне године коју ће пре свега обележити Летње олимпијске игре у Токију. Град је ове године издвојио додатних 4 600 000 динара из свог буџета да помогне олимпијцима како би се што боље спремили за то престижно такмичење. Њима је поред вредног рада, посвећености и залагања стручног тима са којим раде потребна и наша помоћ да постану и остану најбољи амбасадори наше земље, шампиони којима се поносимо. Веома нам је драго што и ДДОР Нови Сад, као званична осигуравајућа кућа Олимпијског комитета и Олимпијског тима Србије има исте циљеве – рекао је Огњен Цвјетићанин и позвао и друге, друштвено одговорне компаније да подрже врхунски спорт, праве вредности и здраве стилове живота.

Догађају је присуствовао и потпредседник Олимпијског комитета Србије Богдан Обрадовић који је истакао да је подршка државе и друштвено одговорних компанија изузетно важна како би спортисти имали добре услове да се припреме за Олимпијске игре где ће имати јаку конкуренцију.

Представник ДДОР осигурања Горан Ивановић уручио је Душану Булуту ваучер за међународно путно осигурање за путовања која га очекују у наредној, олимпијској години.

– Стратешко је опредељење ДДОР осигурања, као друштвено одговорне компаније да пружа подршку пројектима који су значајни за ширу заједницу. Наш мото овог друштвено одговорног пројекта је „Прати храбре“ и поносни смо што смо добили ту прилику и могућност да премијерно представимо документарни филм посвећен нашем суграђанину, недавно поново изабраном најпектакуларнијем светском играчу баскета 3 на 3, Душану Домовићу Булуту– изјавио је Горан Ивановић и додао да је филм је настао по сценарију и у режији Милоша Пушића, у продукцији ДДОР осигурања и агенције „Kућа чуваркућа“.

Пре пројекције филма, одржано је и такмичење деце у баскету, а најбољем играчу Душан Булут уручио је кошаркашку лопту са аутограмом. Он је том приликом нагласио да му највеће задовољство и част чини долазак великог броја деце на догађај и да уколико успе у томе да их инспирише и улепша им дан то за њега представља највеће задовољство.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*