PRIVREDNA KOMORA BRAZIL – SRBIJA PREDSTAVLjENA U BELOM DVORU

U prisustvu i uz podršku NJ.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra i Princeze Katarine sinoć je u Belom Dvoru održana promocija i predstavljanje novoosnovane Privredne komore Brazil – Srbija.

Zajedno sa Njihovim Kraljevskim Visočanstvima, događaju su prisustvovali predstavnici ambasade Brazila, Privredne komore Srbije, kao i drugi ugledni članovi diplomatske i poslovne zajednice. Gospođa Luiza Valdrik-Eremić, osnivač i izvršni direktor Privredne komore Brazil-Srbija sa saradnicima predstavila je okupljenima novoosnovanu Komoru i njen program rada.

Screenshot

 

NJ.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar je u svom uvodnom govoru rekao: „Od kada smo se moja porodica i ja vratili u našu zemlju pre više od dvadeset godina, promovisanje trgovinskih, investicionih i kulturnih veze između Srbije i drugih zemalja, kao i pomaganje razvoja bližih veza u okviru poslovne zajednice, bili su među našim prioritetima. Okupljanje ljudi sa ciljem da se informišu o najnovijim dešavanjima i mogućnostima u svojim i partnerskim zemljama izuzetno je važno u današnjem svetu i u ostvarivanju tog cilja uvek možete računati na našu punu podršku. 

Screenshot

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*