Problemi sa Guglom tehničke prirode

Povodom informacija koje su se pojavile u javnosti i na društvenim mrežama, da je Srbija stavljena na „crnu“ listu od strane kompanije Gugl, Kabinet predsednice Vlade Srbije želi da obavesti javnost da su od te kompanije dobijena čvrsta uveravanja, da je reč o tehničkom, a ne političkom, finansijskom ili pravnom problemu.

Predsednica Vlade je reagovala čim su se te informacije pojavile na društvenim mrežama i direktno stupila u kontakt sa menadžmentom kompanije Gugl u Sjedinjenim Američkim Državama.

Predsednica Vlade i njen tim zadužen za digitalizaciju, celog dana su u neposrednom kontaktu sa predstavnicima kompanije Gugl od kojih su dobili čvrsta uveravanja da je reč o tehničkom, a ne političkom, finansijskom ili pravnom problemu.

Očekuje se najskorije rešenje ovog tehničkog problema i nastavak normalnog funkcionisanja svih servisa kompanije Gugl u Srbiji.

Kabinet predsednice Vlade veruje da će se kompanija Gugl uskoro o ovome izjasniti.

Zbog istinitosti informisanja celokupne javnosti, Kabinet predsednice Vlade apeluje da se ovako važne informacije najpre provere, a objavljivanjem neproverenih informacija narušava se imidž Srbije, poverenje naših građana i otežava situacija poslovnoj zajednici.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*