Pronađene i oduzete falsifikovane novčanice

Policijski službenici Jedinice granične policije Bijeljina na graničnom prelazu Rača otkrili su i oduzeli deset novčanica u apoenima od 100 KM za koje postoji osnovana sumnja da su falsifikovane.

Prilikom ulaska u BiH pripadnici Granične policije kontrolisali su u subotu, 9. decembra, putničko vozilo „opel“, registarskih oznaka BiH, prenose „Nezavisne novine“.

Detaljnim pregledom vozila i suvozača državljanina BiH, uz korišćenje specijalističke opreme, otkrili su deset novčanica u aopenima od 100 KM za koje postoji osnovana sumnja da su falsifikovane, saopšteno je danas iz Granične policije.

Protiv lica čiji su inicijali M.K. Tužilaštvu BiH biće predat izveštaj o počinjenom krivičnom delu krivotvorenje novca, a novčanice su privremeno oduzete.

Kako prenose „Nezavisne novine“ kontrolom na graničnom prelazu Popovi 9. decembra pripadnici Granične policije lišili su slobode lice čiji su inicijali B.D. za koje je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Prijedoru zbog krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja.

On je predat pripadnicima Sudske policije Bijeljina.

Dan ranije službenici Jedinice granične policije Brod lišili su slobode šezdesetogodišnjeg državljanina Slovenije čiji su inicijali S.K, koga Opštinski sud u Gračanici potražuje zbog krivičnog dela ugrožavanje javnog saobraćaja zbog omamljenosti.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*