Proširuje se izmena saobraćaja na Bulevaru Kralja Petra I

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ u sredu, 8. septembra, nastavlja i proširuje započete radove na rekonstrukciji vrelovoda u bloku Bulevara kralja Petra I i Ulice Kraljevića Marka.
radovi saobracaj
Foto: Dnevnik.rs

Radovi se nastavljaju na novoj deonici u pravcu Kisačke ulice i njihovo izvođenje će obuhvatiti izmenu režima saobraćaja na Bulevaru kralja Petra I, u delu od raskrsnice sa Ulicom Kraljevića Marka do Ulice Zmaj Ognjena Vuka 19; odnosno Doma zdravlja „Jovan Jovanović Zmaj“.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova. Konkretno, za saobraćaj će biti zatvorena saobraćajna traka uz neparnu stranu Bulevara kralja Petra I (uključujući i rakrsnicu), od dela Ulice Kraljevića Marka do Zmaj Ognjena Vuka 19, a kompletan saobraćaj se preusmerava u drugu saobraćajnu traku; u kojoj će se saobraćaj odvijati dvosmerno uz ograničenje brzine na 30 km/h.

Tokom izvođenja ove faze radova Ulica Kraljevića Marka postaje slepa iz smera Žitnog trga prema Bulevaru kralja Petra I.

Ranije započeti radovi (iz prethodne faze) na delu Bulevara kralja Petra I od Bulevara oslobođenja do Ulice Kraljevića Marka se nastavljaju, a postojećoj (još uvek važećoj) izmeni režima saobraćaja dodaje se i ova nova, s tim što se istovremeno sa nastavkom radova završavaju radovi na raskrsnici Bulevara kralja Petra I i Ulice Braće Jovandić, te se ova raskrsnica otvara za saobraćaj.

Planirani rok za završetak radova u ovoj fazi rekonstrukcije vrelovoda je 20. oktobar, a JKP „Toplana“ moli građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*