Puna podrška SP-a Mićiću za poziciju gradonačelnika (VIDEO)

U prostorijama Stranke demokratske Srpske Semberija danas je potpisan sporazum između SDSS-a i Gradskog odbora Socijalističke partije Bijeljina, na osnovu kojeg je SP pružio punu podršku predsjedniku Mići Mićiću za kandidaturu za dužnost gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

Predsjednik GO SP-a Nedeljko Jović naveo je da se ova partija godinama bori za usaglašavanje ciljeva vlasti na lokalnom i republičkom nivou i da je saradnja sa SDSS-om bila neminovna.

– SP će pružiti apsolutnu podršku kandidaturi gospodina Mićića za gradonačelnika Bijeljine i ovim putem želim da pohvalim sve što je prethodnih godina sa svojim saradnicima učinio za Semberiju. Mi ćemo u narednom periodu pomoći da projekti koji zavise od republičkog nivoa vlasti, a važni su za građane Bijeljine, budu što prije realizovani – istakao je Jović.

Predsjednik SDSS-a Mićo Mićić naglasio je da je SP šesta politička stranka sa kojom je prethodnih sedmica potpisao sporazum o podršci, s ciljem formiranja široke koalicije u lokalnoj samoupravi.

– Semberiji je potrebna takva kolacija jer ćemo podijeliti odgovornost, a time i brže doći do rješenja za mnoga pitanja. Želimo da prevaziđemo dosadašnju neusaglašenost politika lokalnog, entitetskog i nivoa BiH, i da pokažemo da sve stranke mogu sarađivati. SP je do sada pokazao da se njihova politika i odnosi prema građanima podudaraju sa programom naše stranke i prirodno je da na ovaj način još više učvrstimo naše partnerstvo – poručio je Mićić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*