PUTEVI SRBIJE-STANJE NA PUTEVIMA

ILUSTRACIJA

 Auto-put E-80, zatvorena je vozna (desna) saobraćajna traka tunela „Pržojna Padina“ u smeru ka Nišu, zbog kvara na sistemu za odvodnjavanje. Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.
Molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

ILUSTRACIJA

• Prvomajska ulica u Pančevu – do 23.07.2020. izvode se radovi na pojačanom održavanju kolovoza: raskrsnica Prvomajske ulice sa ulicom Žarka Zrenjanina – nadvožnjak kod skretanja za Luku Dunav. Radovi se izvode u levoj kolovoznoj traci, u smeru od Pančeva ka Beogradu, a saobraćaj se odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.

• Auto-put E-75, u blizini petlje Ražanj, u smeru ka Nišu, radovi na sanaciji kolovoza – do 07.07.2020.g. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, smer Beograd – Niš, a saobraćaj se odvija levom kolovoznom trakom, smer Niš – Beograd.

• Auto-put E-75, u zoni Batajničke petlje – postavljanje privremene saobraćajne signalizacije i opreme, zbog izvođenja radova na završetku izgradnje kompleksa petlje Batajnica. Za vozila koja se nakon isključenja sa auto-puta, iz smera Novog Sada i smera Čačka, kreću ka Zemunu, na deonici dužine oko 150m biće zauzeta desna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati slobodnom saobraćajnom trakom. Planirano trajanje izmene režima saobraćaja do 05.04.2021. g.

• Jošanička Banja – Kopaonik, do 31.07.2020.g, na snazi će biti obustava saobraćaja zbog radova. Alternativni putni pravac za Kopaonik: Biljanovac – Raška – Rudnica – Koponik, a iz pravca Kruševca: Kruševac – Brus – Brzeće – Kopaonik.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*