Radovi na delu državnog puta I A reda broj 1, od petlje Sirig do petlje Vrbas

Radovi na delu državnog puta I A reda broj 1, od petlje Sirig do petlje Vrbas

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da će se 10.06.2021. godine, u periodu od 7 do 19 časova, u sklopu radova na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije na delu državnog puta I A reda broj 1, od petlje Sirig do petlje Vrbas, na petlji Vrbas biti onemogućeno isključenje sa auto-puta (direktna rampa) i uključenje (indirektna rampa) na auto-put, u pravcu iz Novog Sada prema Subotici, zbog izrade asfalt betonskog sloja.
Alternativni pravci su petlja Feketić i petlja Sirig.

Takođe, saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, od km 80+650 do km 77+575, iz pravca Novog Sada prema Subotici i zaustavnom saobraćajnom trakom od km 77+575 do km 75+500.

Molimo učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na državnom putu II A reda broj 144, deonica Lončanik – Obrenovac

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da će se od 10.06.2021. godine do 20.06.2021 godine, u periodu od 08 do 14 časova, izvoditi radovi u okviru redovnog održavanja na državnom putu II A reda broj 144, deonica Lončanik – Obrenovac.

U zoni radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisano semaforskom signalizacijom koja će na putu biti postavljena 24 časa.

Molimo učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Radovi  na državnom putu II A reda broj 179,  deonica Trbušani – Čačak (Ljubić) – Konjevići i Čačak (Drakčići) – Drakčići

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da će se od 14.06.2021. do 28.06.2021. godine, u periodu od 8 do 17 časova, izvoditi radovi na obeležavanju i ugradnji saobraćajne signalizacije i opreme za usporenje saobraćaja, na delu državnog puta II A reda broj 179, na deonicama Čačak (Drakčići) – Drakčići i Trbušani – Čačak (Ljubić) – Konjevići.
Radovi se izvode u ulicama: Bulevar Oslobođenja, Bulevar Tanaska Rajića, ulica Aleksandra Savića i ulica dr. Dragiše Mišovića.
U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom.
Molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.
Zadržavanja vozila na naplatnim stanicama

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama na autoputevima Republike Srbije.

Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

 

IZVOR:Javno preduzeće „Putevi Srbije“-

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*