Radovi na državnom putu I A reda broj 1, deonica tunel Železnik – tunel Lipak – tunel Straževica

Foto: Kurir

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da će se od 21.05.2020. godine do 31.05.2020. godine, u vremenskom periodu od 07.00 do 15.00 časova, izvoditi radovi na čišćenju i pranju revizionih staza i kišne kanalizacije u tunelu Železnik, tunelu Lipak i tunelu Straževica, na delu državnog puta A reda broj 1.

Foto: Kurir

 

Radovi će se izvoditi u pokretu u oba smera, u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci, koja će biti privremeno zatvorena za saobraćaj. U zoni radova saobraćaj će biti usporen.

Produžetak radova na državnom putu I B reda broj 39, Leskovac-Vlasotince, deonica Leskovac jug – petlja na državnom putu I A reda broj 1

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da se produžavaju do 15.09.2020. godine radovi na pojačanom održavanju kolovoza, na državnom putu I B reda broj 39, Leskovac – Vlasotince, deonica Leskovac jug – petlja na državnom putu I A reda broj 1 (kod Vlasotinačkog mosta), u dužini oko 6,50km.

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati dvosmerno, naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom.

PUTEVI SRBIJE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*