Radovi na Koridoru u tri smene cele godine

Radovi na najzahtevnijim gradilištima Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru i Sićevačku klisuru nisu prekidani tokom cele godine, a Koridori Srbije su produžili građevinsku sezonu na izgradnji tog autoputa.

Tokom građevinske sezone radovi su izvođenji i noću, a na najtežim deonicama radilo se sedam dana u nedelji, u tri smene, navodi se u saopštenju Koridora Srbije, prenosi RTV.

Napominjući da su građevinski radovi kroz obe klisure izuzetno zahtevni i složeni, Babić je istakao da su Koridori pokazali da je moguće da radovi budu još intenzivniji i da građevinska sezona može da se maksimalno iskoristi.

U saopštenju se precizira da su na svim gradilištima kroz Grdeličku klisuru i Sićevačku klisuru, u skladu sa vremenskim uslovima, kompanije angažovane na izgradnji autoputa i dalje izvode radove intenzitetom koji je značajan za ovo doba godine.

Na istočnom kraku Koridora 10, autoput E 80, na deonici od Staničenja do Pirota sprema se za puštanje u javni saobraćaj 5,5 kilometara desnog poluprofila autoputa, gde se ovih dana postavlja završni sloj asfalta.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*