Radovi u Kramerovoj ulici nastavljeni nakon Trke prijateljstva

Nakon Trke prijateljstva nastavljeni su radovi na rekonstrukciji Kramerove ulice u Kuli. Predsednik opštine Kula, Velibor Milojičić,došao je danas na lice mesta i tom prilikom dao izjavu za medije. Pre svega, on se izvinio građanima na svim neprijatnostima koje su imali i potvrdio rešenost nadzornih organa da svoj posao urade na najbolji mogući način.

Pošto su se na društvenim mrežama pojavile slike gde je behaton na određenim mestima potonuo, Milojičić je poručio građanima da mogu da budu mirni. U dogovoru sa organizatorima Trke prijateljstva, da bi staza bila spremna i da bi se trkači mogli bezbedno kretati, na mestima gde postoje slivne rešetke za atmosfersku kanalizaciju,postavljeni su saobraćajni znaci, preko čega je nasuta rizla i tucanik. Nakon trke to je sklonjeno, a radovi su nesmetano nastavljeni.

„Ne radi se o loše izvedenim radovima, već o tome da želimo da radovi budu urađeni kvalitetno. Iskreno se nadamo da ovoga puta neće biti propusta od strane izvođača radova“ – istakao je Milojičić.

On se zahvalio građanima na strpljenju i pozvao ih da i dalje budu društveno odgovorni, te da putem socijalnih mreža nastave da daju svoje sugestije.

Takođe, predsednik Opštine je najavio sastanak sa preduzetnicima koji zbog rekonstrukcije ulice u prethodnom periodu nisu radili punim kapacitetom.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*