RHMZ upozorava na nepogode, na snazi narandžasti meteo-alarm

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da će u Srbiji za dane vikenda i u ponedeljak biti promenljivo oblačno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine. Ponegde će biti nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom. Na snazi je narandžasti meteo-alarm.

Danas promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Posle podne ponegde nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom.

RHMZ upozorava na nepogode, na snazi narandžasti meteo-alarm

RHMZ upozorava na nepogode, na snazi narandžasti meteo-alarm

U naredna dva sata ponegde u Sremu, na severu Banata i na krajnjem jugoistoku Srbije sa kišom ili kratkotrajnim pljuskom, objavljeno je rano jutros na sajtu RHMZ.

Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura od 16 stepeni, najviša dnevna do 33 stepena.

I danas u Beogradu nikuda bez kišobrana. Temperatura do 29 stepeni.

nedeljupromenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Posle podne ponegde nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 16 do 20, najviša od 28 do 33 stepena.

Prvog dana naredne sedmice promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Posle podne ponegde nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 15 do 19, a najviša od 25 do 29 stepeni.

utorak promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 15 do 19, a najviša od 25 do 29 stepeni.

 

 

 

IZVOR:RTS

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*