Ron Džeremi optužen za više od 30 seksualnih napada, preti mu do 330 godina zatvora

Porno glumac Ron Džeremi u sredu se izjasnio da nije kriv za više od 30 optužbi za seksualne napade, uključujući 12 silovanja, na području Los Anđelesa u razdoblju od 23 godine.

Ron Džeremi optužen za više od 30 seksualnih napada, preti mu do 330 godina zatvora

Foto: Screenshot (Youtube)
Kancelarija okružnog tužioca u Los Anđelesu rekao je da je istražna porota prošle nedelje podigla optužnicu protiv Džeremija za seksualne napade na 21 ženu starosti između 15 i 51 godine.
Džeremi (68) je bio među najvećim imenima u filmskoj industriji za odrasle koji se pojavio u više od 2.000 filmova počevši od 1970-ih.
Džeremijev advokat napisao je u imejlu u sredu da je glumac „nevin po svim optužbama“. U avgustu 2020. Džeremi je na Tviteru napisao – „Jedva čekam da dokažem svoju nevinost na sudu! Hvala svima na podršci“.
Prvi put je uhapšen pre više od godinu dana pod optužbom za silovanje tri žene, a ostao je iza rešetaka uoči suđenja. Tokom višemesečne istrage javilo se još žrtava.
Kancelarija okružnog tužioca navela je da se u optužnici nalazi 21 žrtva i ponašanje koje datira od 1996. godine. Tačke uključuju 12 silovanja, sedam prisilnih oralnih kopulacija, šest seksualnih nasrtaja i dva silovanja dok je žrtva spavala ili bila u nesvesti.
Navodni prekršaji dogodili su se u noćnim klubovima i barovima na području Los Anđelesa, tokom fotografisanja i u Džeremijevoj kući, saopštilo je tužilaštvo.
Ukoliko bude proglašen krivim po svim tačkama optužnice, preti mu 330 godina zatvora.
Policija još istražuje slučaj.
IZVOR:021.RS

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*