Sanacija putnog pravca Fundina – Zaslive

Ekipe tehničko-operativnog sektora “Putevi” d.o.o. Podgorica nastavljaju sanaciju oštećenih asfaltnih površina na putnom pravcu Fundina – Zaslive i zamenu oštećenih zaštitno-ukrasnih stubića na Bulevaru Save Kovačevića, po “Sistemu 48”.

U skladu sa zahtevima pravnih lica započeti su pripremni radovi za asfaltiranje postojećeg platoa na lokaciji Cijevna, a nastavljaju se i radovi na mašinskoj pripremi podloge za asfaltiranje na teritoriji  Opštine Kolašin.

Nastavljaju se radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije (pešački prelazi, pune i isprekidane linije, jednosmerne i dvosmerne strelice) na području grada, i to: u Ulici Petra Prlje, Kralja Nikole, na Nikšićkom putu i na Vezirovom mostu nakon završene sanacije.

Ekipa za hitne intervencije će sanirati oštećene saobraćajne znake i slivničke rešetke na području grada.

U okviru RJ “Proizvodnja” odvija se tekući proces proizvodnje na postrojenjima za proizvodnju agregata i asfaltne mase – fco. baza Cijevna.

Služba za tehničku pripremu, planiranje i razvoj svakodnevno vrši obilazak terena, izradu ponuda, građevinskih knjiga, dnevnika i okončanih situacija.

Izvor: Glavni grad Podgorica

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*