Šapić zadovoljan, neće svoja vrata zatvarati ni pred kim

(Фото Танјуг)
(Foto Tanjug)

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić zadovoljan je ostvarenim rezultatima na izborima i čestitao je strankama koje su ušle u parlament, kao i svim učesnicima izbora.

On je novinarima u centrali stranke rekao da bi u ovom momentu bilo politički arogantno da govori o nekim koalicijama i dodao da SNS ima apsolutnu većinu, ali da SPAS neće zatvarati svoja vrata ni pred kim.

„Ako budu želeli, razgovaraćemo”, rekao je Šapić i dodao da SPAS od svoje politike neće odustajati, prenosi Tanjug.

On je rekao i da je sada izvesno da će tri liste ući u parlament i naglasio da njegova stranka treba da bude zadovoljna, jer se, kako je rekao, otvara nova era za politiku spasa, srpsku patriotsku politiku.

Istakao je i da za SPAS Srbija nema alternativu, a na pitanje kako gleda na novi saziv parlamenta, budući da je SPAS jedina opoziciona stranka, kaže da bi voleo da su dobili više glasova.

Dodao je da bi parlament bio interesantniji da je ušlo još lista i da bi slika parlamenta izgledala drugačije da je u Beogradu bila bolja izlaznost.

Razloge za manji odziv birača u glavnom gradu vidi u virusu korona, u kišnom danu i odluci pojedinih stranaka opozicije da bojkotuju izbore.

„Žao mi je što u Beogradu nije bila veća izlaznost”, rekao je Šapić i dodao da je PSG platio visoku cenu zbog slabijeg odziva birača u prestonici, a možda i Metla i DJB.

Na pitanje o daljoj političkoj karijeri i da li će biti poslanik, rekao je da će tek odlučiti o tome.

„Videću. Najviše mogu da dam u lokalnoj politici. Mogao bih da budem poslanik, ali više bih voleo da radim na lokalu. Da ostavimo to ipak još malo otvoreno”, rekao je Šapić.

IZVOR:POLITIKA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*