Sednica Skupštine grada Beograda zakazana za četvrtak, 11. oktobar

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević zakazao je za četvrtak, 11. oktobar, sedmu sednicu Skupštine grada Beograda.

Na dnevnom redu će se naći Predlog odluke o izmeni Odluke o obimu sredstava za vršenje poslova grada i gradskih opština i utvrđivanje prihoda koji pripadaju gradu, odnosno gradskim opštinama u 2018. godini, kao i Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu Grada Beograda za 2018. godinu.

Odbornici će raspravljati i o Predlogu odluke o izmeni i dopuni Odluke o finansiranju programa i projekata direktnih i indirektnih korisnika sredstava budžeta Grada Beograda u 2019. i 2020. godini.

Pred odbornicima je i Predlog odluke o konverziji potraživanja Grada Beograda po osnovu neizmirenih ustupljenih javnih prihoda u trajni ulog u kapitalu društva „JAT tehnika”, Predlog odluke o izmeni Odluke o komunalnom redu, kao i Predlog odluke o usvajanju predloga koncesionog akta za poveravanje obavljanja komunalne delatnosti javnog prevoza putnika na minibus ekspres linijama na teritoriji grada Beograda.

Odbornici će po skraćenom postupku raspravljati o razrešenju i imenovanju direktora i v.d. direkotra, kao i članova upravnih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Beograd.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*