Selaković čestitao Dan državnosti Kraljevine Španije

Ministar spoljnih poslova u Vladi Republike Srbije Nikola Selaković čestitao je svom španskom kolegi Hose Manuelu Albaresu Buenu Dan državnosti Kraljevine Španije, izrazivši očekivanje da će dve države nastaviti da unapređuju saradnju u obostranom interesu.

Selaković čestitao Dan državnosti Kraljevine Španije

Selaković je u čestitki izneo uverenje da će tradicionalno prijateljski odnosi, uzajamno razumevanje i svestrana bilateralna saradnja Srbije i Španije nastaviti da se unapređuju u obostranom interesu.

Šef srpske diplomatije je izrazio zahvalnost na principijelnoj poziciji Španije u pogledu očuvanja suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije, kao i na kontinuiranoj podršci koju nam pruža u procesu evropskih integracija.

Iskreno se nadam da ćemo u tom duhu nastaviti konstruktivan dijalog i da ćemo i ubuduće moći da računamo na razumevanje i podršku prijateljske Kraljevine Španije, poručio je ministar.

On je naglasio da Srbija ostaje posvećena jačanju veza sa Španijom, imajući u vidu dosadašnju uspešnu bilateralnu saradnju dveju zemalja, kao i značaj održavanja kontinuiteta političkog dijaloga na najvišem i visokom nivou.

Selaković je uputio najbolje želje za dobrobit Španije i prosperitet njenih građana, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*