Sindikat: U pištolju bio pravi metak; Boldvin: Srce mi je slomljeno

LOS ANĐELES: Holivudski glumac Alek Boldvin izjavio je danas da mu je „srce slomljeno“, nakon što je filmska radnica usmrćena kada je pucao iz scenskog pištolja na setu filma u Novom Meksiku, i dodao da sarađuje u policijskoj istrazi kako bi se utvrdilo kako je došlo do tragičnog incidenta.
b
Foto: Youtube Printscreen

Nema reči kojima bih mogao da prenesem svoj šok i tugu u vezi sa tragičnim nesrećom koja je odnela život Haline Hačins, supruge, majke i naše koleginice kojoj se duboko divimo. U kontaktu sam sa njenim mužem, upućujem saučešće njemu i njegovoj porodici. Srce mi je slomljeno zbog njenog muža, njihovog sina i svih koji su poznavali i voleli Halinu, napisao je Boldvin u objavi na Tviteru, prenosi Rojters.

Scenski pištolj iz kojeg je ubijena Hačins i ranjen Souza na setu novog filma Aleka Boldvina sadržao je jedan pravi metak, saopštio je sindikat radnika Holivuda u dopisu svojim članovima.

Glavni glumac je slučajno ispalio jedan pravi metak, koji je pogodio direktorku fotografije Halinu Hačins i režisera Džoela Souzu, navodi se u današnjem dopisu lokalne podružnice Međunarodnog saveza pozorišnih i scenskih radnika (IATSE), koji su preneli “Varajeti” i “Indivajer“.

Holivudski glumac Alek Boldvin nesrećnim slučajem usmrtio je direktorku fotografije i ranio reditelja, kada je u četvrtak ispalio hitac iz scenskog pištolja na snimanju filma u Novom Meksiku, saopštile su lokalne vlasti.

Boldvin, koji je na sopstveni zahtev saslušan i nakon toga pušten, upucao je i ubio Halinu Hačins, direktorku fotografije filma „Rust“ i ranio Džoela Souzu, reditelja filma, na ranču Bonansa Krik, popularnoj filmskoj lokaciji južno od grada Santa Fea, navodi se u saopštenju kancelarije lokalnog šerifa.

Hačinsova je helikopterom prevezena u Univerzitetsku bolnicu u Novom Meksiku, gde je konstatovana smrt, dok je Souza kolima hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar gde je podvrgnut lečenju zbog zadobijenih povreda.

Težina njegovih povreda nije mogla odmah biti utvrđena.

Šerifova kancelarija je saopštila da nije podignuta optužnica i da istražuju pucnjavu i ispituju svedoke.

Scenski pištolj iz kojeg je ubijena filmska snimateljka i ranjen režiser na setu novog filma Aleka Boldvina imao je jedan pravi metak, saopštio je ranije danas sindikat radnika Holivuda u dopisu svojim članovima, a prenosi Rojters.

 

IZVOR:DNEVNIK

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*