SNS – GO NOVI SAD

Notorna je laž koju je u današnjem saopštenju plasirao novosadski odbor Pokreta za preokret, da će na proslavi jedanaeste godišnjice Srpske napredne stranke, koja će biti održana u nedelju 27. oktobra na SPENS-u, nastupiti hor Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Novog Sada. Još je sramnija tvrdnja da je finansiranje hora uslovljeno nastupom na stranačkoj proslavi.

Srpska napredna stranka nikada nije i neće zloupotrebljavati decu u političke svrhe. Naprotiv, naši funkcioneri na svim nivoima vlasti, ulažu velike napore da upravo deciobezbede maksimalne uslove za život, obrazovanje, bavljenje sportom, naukom i svim aktivnostima koje predstavljaju potrebe mladih.

Najmanje prava da morališu imaju oni koji su, poput nejakog pokreta Janka Veselinovića, u koaliciji sa lopovima, lažovima i prevarantima poput Bore Novakovića, Vuka Jeremića, Dragana Đilasa i fašistima na čelu sa  Boškom Obradovićem. Srpska napredna stranka poziva Janka Veselinovića da, umesto što po medijima širi laži, svojim koalicionim partnerima postavi pitanje o poreklu imovine, brojnim aferama od 5. oktobra 2000.-e do 2012., a u Pokrajini do 2014.-e. Dotični političar u pokušaju mogao bi da se javno izjasni da li podržava politiku rušilaštva, upada u institucije sistema, ometanje rada javnih preduzeća ili, još bolje, fašističke stavove ideološkog oca Pokreta „Dveri“ Dimitrija Ljotića.

Srpska napredna stranka ovom prilikom poziva malobrojne članove Pokreta za preokret da u nedelju 27. oktobra budu naši gosti na obeležavanju rođendana Srpske napredne stranke i da se uvere u to da nikakve zloupotrebe dece u političke svrhe neće biti. Istovremeno, to će biti prilika da se uvere i u podršku koju među građanima Srbija uživaju Srpska napredna stranka na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

izvor SNS-GO Novi Sad

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*